• Posnetek informativnega dneva za doktorski študij
Novice

Vabimo vas k ogledu videoposnetka informativnega dneva za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki je potekal v sredo, 7. aprila 2021, prek spleta. Informativni dan sta vodila prodekan za raziskovalno dejavnost doc. dr. Tomaž Curk in skrbnik doktorskega študija izr. prof. dr. Danijel Skočaj. Svoje razloge za vpis in izzive, s katerimi se srečujejo v času doktorskega študija, so predstavili doktorski študenti Andraž Krašovec, Amra Omanović in Ratko Pilipović.



Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja. Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika, seznanili pa vas bomo tudi o priložnostih za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti ter o možnostih štipendiranja.

 

Dodatne informacije

PDF predstavitve v PowerPointu

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika

Predstavitveni zbornik: Doktorski študijski program Računalništvo in informatika 2021/2022

Predstavitvena brošura 2021/2022

 

Rok za prijavo na doktorski študij: 1. junij 2021. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ. Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.