Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze v Ljubljani v času poletnih šolskih počitnic izvaja enotedenske delavnice. Te so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, ki želijo izpopolniti in nadgraditi svoje znanje s področja računalništva, informatike in razvoja aplikacij.

Delavnice za osnovnošolce bodo potekale predvidoma od 9. do 14. ure, delavnice za srednješolce pa od 9. do 15. ure (delavnica Programiranje v višji prestavi bo potekala od 9. do 16. ure). O možnih spremembah boste obveščeni po sprejetju prijav.

 

Prijave na poletno šolo fri

 

PRIJAVNINA: 65 EUR

ODPRTJE PRIJAV: torek, 11. aprila 2017, na frača.si/prijavnica 

Prijave se bodo odprle ob 10.00 in bodo odprte cel dan. Prednost bodo imeli tisti, ki še niso imeli možnosti udeležbe na Poletni šoli FRI in so se prijavili na delavnico, ki je glede na starost namenjena njim. V primeru, da bo več takšnih, ki bodo ustrezali tem omejitvam, bo o sprejetju odločil žreb.

Če bodo mesta še na voljo, se bodo prijave ponovno odprle v sredo, 12. aprila 2017, in bodo odprte do torka, 18. aprila 2017. Po tem datumu bodo prijave možne le še na delavnice, ki imajo prosta mesta in bodo odprte do zapolnitve vseh mest.

 

Ko oddate prijavo prek spletnega obrazca, jo bomo pregledali in vas v nekaj dneh, prek elektronske pošte, obvestili o sprejetju na izbrano delavnico. V primeru, da boste na delavnico sprejeti, vam bomo posredovali vse potrebne informacije glede plačila prijavnine in poteka Poletne šole FRI.

Če prijavnine ne boste poravnali v roku enega tedna, bomo morali vaše mesto, žal, predati drugemu kandidatu.

V kolikor se boste od Poletne šole FRI odjavili 1 teden pred začetkom, se vam prijavnina ne povrne.

 

 

Nastanitve in prevoza NE organiziramo in sta v lastni režiji, več pa si lahko preberete tukaj.

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na:

e-mail: poletnasola@fri.uni-lj.si

tel: +386 1 479 8110

 

podporniki poletne šole FRI 2017

Outfit7

Comtrade

Gorenje d. d.

Marand d. o. o.

Celtra

Xlab d. o. o.

 

A1

Krka

Chio

Dana

Nil

 

 

Medijsko sponzorstvo:

 

Monitor

 

Joker