O dvojnem študijskem programu

 

Študenti univerzitetnega programa Računalništvo in informatika lahko pridobite dvojno diplomo s Kyungpook National University iz Južne Koreje. Izbirate lahko med študijskima programoma Elektrotehnika ali Računalništvo. Študij se izvaja v angleškem jeziku.

V program se lahko vključijo študenti, ki so vpisani v 2. letnik programa na FRI in se bodo v naslednjem študijskem letu vpisali v 3. letnik študija. Študent mora v  1. in 2. letnik študija imeti povprečje najmanj 8. Študenti morajo na KNU opraviti 2 semestra, torej 54ECTS in pripraviti diplomsko delo za 6 ECTS ter dodatnih 12ECTS za pridobitev dvojne diplome.

 

razpis

Razpis je vsako leto objavljen v začetku 2. semestra, kandidati pa so izbrani do sredine meseca Aprila. Več informacij je na voljo na spletni učilnici in v razpisu za izbor kandidatov.

Rok za prijavo za študijsko leto 2024/25 je 29 Marec 2024.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, na katerem bomo predstavili razpis, študent, ki je že opravil študij na KNU pa bo podal svoje izkušnje. Dogodek bo v ponedeljek, 25. marca 2024 ob 10. uri v Garaži FRI.

 

štipendije

Štipendije so na voljo preko Javnega štipendijskega, razvojnega in invalidskega sklada RS.