• Predavanje #vblatu: Putting the propulsion system where it's supposed to be
Napovedi

V seriji Čez glavo v blatu nas bo na februarskem predavanju obiskal Georgije Bosiger, razvojni inženir iz podjetja Elaphe Propulsion Technologies, ki bo govoril o razvoju električnih motorjev, ki so nameščeni v kolesu vozila (tehnologija in-wheel). Več na #vblatu.


Predavanje bo v četrtek, 22. februarja, ob 18. uri v predavalnici 1 na FRI. Udeležba je brezplačna, prijavite se prek portala Meetup.

Vabljeni vsi, ki vas zanima vpogled v reševanje inženirskih problemov v praksi. Predavatelj bo govoril o tehnologiji električnih motorjev, nameščenih v kolesa vozil, pri čemer mehanske rešitve vse bolj izpodrivajo rešitve na ravni programske opreme - kar bo zahtevalo še več računalniških kadrov v avtomobilski industriji.

Namen serije Čez glavo v blatu je predstaviti delo najboljših računalniških inženirjev, spoznati njihov način razmišljanja in reševanja aktualnih problemov v stroki. Obenem pa srečanja predstavljajo možnost za druženje strokovnjakov iz industrije, raziskovalcev in pedagogov s fakultete ter študentov.