• Sprejem brucev in bruck FRI
Napovedi

Novo študijsko leto bomo v ponedeljek, 3. oktobra 2022, na Fakulteti za računalništvo in informatiko začeli s sprejemi za bruce in brucke – študente in študentke, ki ste vpisani v prve letnike študijskih programov prve stopnje.


Sprejem za študente prvih letnikov dodiplomskih študijev bo v predavalnici 1 po naslednjem razporedu:

  • ob 9.30 za študente univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika ter za študente interdisciplinarnega študija Računalništvo in matematika,
  • ob 11.30 za študente visokošolskega študijskega programa prve stopnje Računalništvo in informatika.

 

Na sprejemu boste bruci prejeli vse potrebne informacije o študiju in študijskih pravilih ter drugih aktivnostih, ki potekajo na fakulteti. Predavanj in vaj bruci prvi dan še nimate.

 

Popoldne še univerzitetni Pozdrav brucem

Bruci in brucke ter ostali študenti ste popoldne, v ponedeljek, 3. oktobra, vabljeni še v center Ljubljane na Kongresni trg od 16. ure dalje.

 

Rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Gregor Majdič vas bo, skupaj s prorektoricami in prorektorji, dekanjami in dekani ter ljubljanskim županom, pozdravil na prireditvi Pozdrav brucem na prvi uradni dan novega študijskega leta. Za dobro vzdušje poskrbeli tolkalci Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani, uradni del prireditve se prične ob 17. uri.

 

Po pozdravnih nagovorih bo sledil tudi zabavni program v organizaciji Študentskega sveta Univerze v Ljubljani: zabavali se boste ob zvokih glasbenih skupin Black Ivy in Zvita feltna, na kar štiridesetih stojnicah pa vam bodo dobrodošlico izrekli tudi študentke in študentje članic UL.