07.
apr
Informativni dan za doktorski študij
ob 16:00

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem informativnem dnevu za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki bo v sredo, 7. aprila 2021, ob 16.00.

 

Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja. Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika, seznanili pa vas bomo tudi o priložnostih za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti ter o možnostih štipendiranja.


Informativni dan bo potekal v angleškem jeziku.

 

Dobimo se na spletu

Zaradi razglašene epidemije koronavirusa in podaljšanja ukrepov o delu na daljavo bo letošnji informativni potekal preko spleta. Vljudno vabimo vse, ki nameravate spremljati informativni dan, da svojo udeležbo potrdite na e-mail pr@fri.uni-lj.si. Vaš e-mail naslov bomo uporabili le za komunikacijo v zvezi s tem dogodkom.

 

Dogodek bo potekal na platformi ZOOM:


Svoja vprašanja boste lahko zastavili v živo po koncu uvodne predstavitve. Če imate že konkretna vprašanja, pa vas vabimo, da nam jih že pred dogodkom posredujete na pr@fri.uni-lj.si in lahko nanje odgovorimo že v uvodnem delu.

 

Dodatne informacije

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika

Predstavitveni zbornik: Doktorski študijski program Računalništvo in informatika 2021/2022

Predstavitvena brošura 2021/2022

Videoposnetek lanske predstavitve (8. 4. 2020): Prospective Doctoral Student Day 2020

 

Rok za prijavo na doktorski študij: 1. junij 2021. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ. Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.