• FRI na Informativi 2018
Novice

Sejem Informativa vsako leto ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini - od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd. Namen je dijakinjam in dijakom višjih letnikov na enem mestu predstaviti možnosti za študij in zaposlovanje. Poteka v petek in soboto, 26. in 27. januarja 2018, od 9.00 do 18.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.


Na sejemskem prostoru naše Fakultete imate priložnost spoznati študijske programe in raziskovalne projekte. Iz prve roke študentov FRI lahko izveste vse, kar vas zanima o izvedbi študija in o predmetniku, preizkusite pa lahko tudi dva zanimiva demonstracijska projekta - Robotsko roko in igro FRI Sheeping.

 

Poleg Informative pa vas vabimo tudi na informativne dneve, ki bodo v petek, 9. februarja, ob 11.00 in 15.30 ter v soboto, 10. februarja, ob 10.00 na Fakulteti za računalništvo in informatiko, Večna pot 113, Ljubljana.

 

Vabljeni!

sonce

sonce