• Nadomestitev predavanj in vaj na UL FRI z izvedbo prek spleta (SARS-CoV-2)
Novice

Spoštovani,

glede na trenutno situacijo v zvezi z novim koronavirusom in na podlagi ukrepov ter priporočil Rektorja Univerze v Ljubljani, smo na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL sprejeli dodatne ukrepe, ki stopijo v veljavo v torek, 10. 3. 2020, in veljajo 14 dni, do vključno 23. 3. 2020. Ukrepi se lahko v tem času glede na razvoj dogajanja podaljšajo in spremenijo.


  1. Odpovedujemo vse neposredne kontaktne pedagoške oblike dela (predavanja, vaje) na UL FRI in jih nadomeščamo z izvedbo prek spleta. Vsa nadaljnja navodila o izvedbi bodo izvajalci posredovali študentom prek e-učilnice.
  2. V času veljavnosti ukrepov se ne izvajajo kolokviji.
  3. Govorilne ure se izvajajo po elektronski pošti oziroma po dogovoru z izvajalcem.
  4. Zagovor diplomskih del poteka brez prisotnosti občinstva, roke za zagovor diplomskih del se lahko podaljša.
  5. Študentski refrat UL FRI bo študentom na voljo prek elektronske pošte (studinfo@fri.uni-lj.si) in preko telefonskih številk (v času uradnih ur, od 10.30 do 12.30) na 01-479-8121 in 01-479-8273 (dodiplomski študij) ter 01-479-8274 (podiplomski študij).
  6. Prestavljamo vse obštudijske dogodke – interne in zunanje – ki so bili že napovedani (delavnice, zunanja predavanja, sejmi itd.).
  7. Študentom močno odsvetujemo vsa potovanja v Italijo, Kitajsko in Južno Korejo ter na ostala ogrožena območja. Kdor bo vseeno potoval na ogrožena območja, naj se sam izolira za 14 dni po vrnitvi ter javi odsotnost v Študentski referat.

 

Študente in zaposlene pozivamo k spoštovanju sprejetih ukrepov ter spremljanje navodil, ki jih v zvezi z javnim zdravjem izdajajo pristojne institucije (NIJZ, Ministrstvo za zdravje).

 

Tako med študenti kot tudi med zaposlenimi FRI so tudi predstavniki ranljivih skupin, ki imajo različne kronične bolezni. Tudi če smo sami mladi in zdravi in se bolezni ne bojimo pretirano, dosledno upoštevajmo navodila in tako poskrbimo ne le zase, ampak tudi za zmanjšanje možnosti prenosa virusa na ranljive skupine.

 

O nadaljnjih ukrepih bomo še naprej obveščali prek spletne strani: https://www.fri.uni-lj.si/sl/info-o-koronavirusu.

 

 

Koordinacijska skupina UL FRI