• Novo študijsko leto
Novice
Spoštovani študenti in študentke UL FRI, jutri, 1. 10. 2021, se pričenja novo študijsko leto 2021–2022.

Obveščamo vas, da je urnik objavljen na povezavi (https://urnik.fri.uni-lj.si/timetable/fri-2021_2022-zimski-1-9) in se pedagoški proces začne izvajati z jutrišnjim dnem. Izjemo predstavljajo predmeti, pri katerih bodo predavanja potekala ob petkih v predavalnici PA in P1, saj 1. oktobra 2021 zaradi sprejema brucev predavanja odpadejo.
 
Ob tem pa opozarjamo, da to še ni povsem končna različica in lahko pride do sprememb, predvsem v razporedu za naslednji teden in naprej. Prav tako trenutno še niso na voljo personalizirane različice urnikov, te bodo na voljo predvidoma prihodnji teden. Z vajami pri predmetih začenjamo praviloma z 11. oktobra. O morebitnih izjemah vas bodo izvajalci obvestili bodisi na uvodnih predavanjih bodisi preko spletne učilnice.
 
Študenti prvega letnika prvostopenjskih študijev v petek, 1. 10. 2021, nimate pedagoškega procesa, ampak le sprejem za bruce >> v predavalnici P1 ob 9.30 (Računalništvo in informatika – univerzitetni, Računalništvo in matematika), ter ob 11.30 (Računalništvo in informatika – visokošolski strokovni).
 
Več informacij o ukrepih za omejevanje širjenja koronavirusa, izkazovanju pogojev PCT in o možnosti samotestiranja preberite na podstrani O koronavirusu >>