• Poženi v prihodnost s KLS 
Objave

Vsak si želi biti v nečem najboljši na svetu. Tudi ti stremiš k takšnemu cilju? Morda ob besedah inovativnost, rast in trajnost zastrižeš z ušesi? Razmišljaš izven okvirjev? Imaš nepotešljivo željo po stimulativnem nadgrajevanju znanja, ki sledi (in prehiteva) tok časa? Te privlači delo v avtomobilski industriji? Kaj pa delo s sodelavcem robotom? Ti je dovolj ljubljanske megle in izgubljanja časa v avtocestnih zastojih? Sanjaš o kombinaciji razgibanega in izzivov polnega dela ter kakovostno preživetega prostega časa izven njega? Če na ta vprašanja odgovoriš z 'da!', spoznaj in se pridruži podjetju KLS!


V KLS smo vodilni svetovni proizvajalec zobatih obročev za avtomobilsko industrijo. Zobati obroč je nepogrešljivi del vsakega avtomobila – tudi električnega in hibridnega. Pri nas boš postal ali postala del ekipe, katerih izdelke v svoje motorje vgrajuje več kot 30 avtomobilskih znamk. Voziš Citroena, Volkswagna ali Renaulta? Potem je v njem vgrajen tudi zobati obroč, narejen pri nas, na Ljubnem ob Savinji. Poganjamo pa tudi prestižne znamke avtomobilov, kot so BMW, Audi, Mercedes, Geely …

 

Kaj poganja nas? Strast za inovativnost in rast!

V 50 letih smo proizvedli že več kot 170 milijonov zobatih obročev; imamo več kot 70-odstotni tržni delež. Večino naših proizvodov izvozimo v tujino: v Nemčijo, Madžarsko, na Kitajsko, v Italijo … Ponosni smo, da nas naši kupci ocenjujejo kot uglednega, zanesljivega in kakovostnega dobavitelja. Pri nas boš tako delal/-a z najboljšimi za najboljše na svetu.

 

 

Eno najbolj robotiziranih podjetij v Evropi

Če naši konkurenti vsako leto skočijo daleč, mi poskrbimo, da skočimo višje in še dlje. V zadnjih osmih letih je bilo več kot 80 milijonov evrov investiranih samo v avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo naših proizvodnih procesov.
Marsikdo se ne more pohvaliti, da ima za sodelavca robota. Zaposleni v KLS, enem najbolj robotiziranih podjetij v Evropi, pa se lahko. Pri nas bodo s tabo delovni proces soustvarjali roboti – kar 230 jih imamo. A brez skrbi, za pogovor in jutranjo kavo ti bo še vedno na voljo naših 265 sodelavcev.
 

Delo z najnovejšimi tehnologijami v praksi

Zaradi hitrega razvoja ste pri nas še posebej dobrodošli vsi poslovni informatiki ter informatičarke in razvojni inženirji ter inženirke informatike – programerji oz. programerke!

Pametni roboti, AGV sistemi za interno logistiko, obogatena resničnost (AR), IoT naprave, velike podatkovne baze, prediktivna analitika, umetna inteligenca, strojno učenje … Ti sodobni koncepti in tehnologije bodo tvoje delo v praksi poganjali vsak dan.

S svojim znanjem in idejami boš sodeloval/-a pri nenehnemu razvoju informacijskega sistema družbe; načrtoval/-a, organiziral/-a, vodil/-a in nadzoroval/-a izvedbo IT projektov za poslovno informatiko; skrbel/-a za informacijske sisteme (predvsem ERP); nudil/-a izobraževanje in pomoč uporabnikom pri delu s programsko opremo; sodeloval/-a pri testiranju novih programskih funkcionalnosti; predlagal/-a informacijske rešitve ter investicije v novo strojno in programsko opremo itd.

 

 

Talentom prijazno podjetje

Za vse bodoče sodelavke in sodelavce naši razvojni načrti vsebujejo ogromno izzivov! Tehnološko napredna proizvodnja in podporni procesi, stalni razvoj in napredek namreč zahtevajo visoko usposobljene zaposlene. Če te žene želja po nenehnem pridobivanju novega in nadgrajevanju že obstoječega znanja, si naletel/-a na pravi naslov – vsak zaposleni pri nas se povprečno izobražuje kar 60 ur na leto.

Reševanje izzivov je lažje v perspektivnem in hitro rastočem podjetju, ki svojim zaposlenim nudi dobre pogoje in ceni njihovo znanje. Tudi če se stvari zataknejo in se težava zdi nerešljiva, gre z ekipo inovativnih sodelavcev lažje. Še najtrši oreh se namreč lahko zdrobi, ko se prepletajo znanje, dobro delo in kakovostni medsebojni odnosi. Tvoji rezultati, uspehi in zavzeto delo v ozadju pa pri tem ne uidejo pohvali ter nagradi.

Ker se zavedamo, da je za dobro opravljeno delo nepogrešljiva tudi kakovost življenja izven njega, ti nudimo nadpovprečno visoko plačo v panogi in v Sloveniji. Tako se boš lahko brezskrbno posvetil/-a pomembnim stvarem v zasebnem življenju. 

 

 

Trajnost je lepa čednost

Če si se med študijem naveličal/-a sivih odtenkov ljubljanskih ulic in vsakodnevne avtocestne gneče, ju boš ob delu na Ljubnem lahko pustil/-a za seboj. A kakovost delovnega in lokalnega okolja nista samoumevni. Zato spoštovanje soljudi, okolja in nas samih postavljamo v ospredje. Si z nami deliš vrednote odgovornega odnosa do okolja, ohranjanja naravnega in preprečevanje njegovega onesnaževanja? Nas druži skrb za podpiranje športnih dejavnosti, kulture, zdravstva, razvoja dejavnosti v šolstvu, humanitarne in prostovoljne pomoči? Potem boš lahko skupaj z nami skrbel/-a, da se dobro vrača v okolje. Da skupaj poganjamo v lepo in zdravo prihodnost.

 

---

Prispevek je promocijska objava podjetja KLS, pokrovitelja Poletne šole FRI 2022.