• Informativni dan za doktorski študij
NoviceDogodki

Vabimo vas, da se nam pridružite na informativnem dnevu za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki bo v sredo, 5. aprila 2023, ob 16.00 v predavalnici 19 na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (Večna pot 113, Ljubljana).


Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja.

VPIS NA DOKTORSKI ŠTUDIJ

Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika.

Razpis za vpis na doktorske študijske programe je objavljen na spletnih straneh Doktorske šole Univerze v Ljubljani.

​Rok za prijavo: 1. junij 2023. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ.

Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.

ZAPOSLITEV ZA DOKTORSKE ŠTUDENTE

Na informativnem dnevu vas bomo seznanili s številnimi priložnostmi za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti, ki vam zagotavlja zaposlitev ter kritje stroškov šolnine (delno ali v celoti, po dogovoru z vodjo projekta).

Razpis za mlade raziskovalce je odprt do 5. aprila 2023. Več na povezavi.

V raziskovalnih laboratorijih FRI pa je na različnih področjih računalništva odprtih preko 15 raziskovalnih pozicij; večinoma gre za zaposlitve v novem študijskem letu, v nekaterih primerih že prej. Več informacij in kontaktne osebe najdete na podstrani Kariera na FRI.

UDELEŽBA NA DOGODKU

Svoja vprašanja boste lahko zastavili na dogodku, lahko pa nam jih sporočite že vnaprej. Zaradi lažje organizacije dogodka vas vabimo, da svojo udeležbo najavite vnaprej na pr@fri.uni-lj.si. Vaš naslov bomo uporabili za dodatne opomnike o dogodku, roku za oddajo prijave za vpis ter obveščanje o priložnostih za zaposlitev doktorskih študentov.

 

Prenos v živo: Na fakulteti vas vabimo in spodbujamo, da se dogodka udeležite v živo; za vse, ki vam to ne bo uspelo, pa bomo nudili tudi prenos v živo preko spleta. Prenos boste lahko spremljali na tej povezavi. Med prenosom lahko svoja vprašanja o doktorskem študiju postavite tukaj.