• Informativni dan za doktorski študij bo prek spleta
Napovedi

Vabimo vas, da se nam pridružite na informativnem dnevu za doktorski študijski program Računalništvo in informatika, ki bo v sredo, 8. aprila 2020, ob 16.00, in bo potekal prek spleta.


Doktorski študij je namenjen vsem, ki se želite usposobiti za poglobljeno raziskovalno in znanstveno delo. Slednje je nujna podlaga za razumevanje novih tehnologij in pristopov ter omogoča inovacije in razvojne preboje. Z doktoratom znanosti s področja računalništva in informatike lahko kariero nadaljujete tako na akademskem področju kot na trgu, saj gre za danes najbolj iskana znanja.

 

Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije o študiju na tretji stopnji, predstavili vam bomo program Računalništvo in informatika, seznanili pa vas bomo tudi o priložnostih za pedagoško in raziskovalno delo ob študiju na fakulteti ter o možnostih štipendiranja.

 

Dobimo se na spletu

Zaradi razglašene epidemije koronavirusa in podaljšanja ukrepov o delu na daljavo na Univerzi v Ljubljani najmanj do 13. 4. 2020 bo letošnji informativni potekal preko spleta.

Izkoristite priložnost in uro časa, ki ga boste v naslednjih tednih preživeli doma, namenite tudi virtualnemu srečanju na informativnemu dnevu.

 

Kdaj? V sredo, 8. aprila 2020, ob 16. uri.

 

Informativni dan bo potekal prek platforme Microsoft Teams. Pomembno: uporabite brskalnika Chrome ali Edge (pri Firefoxu so funkcionalnosti omejene) ali si prenesite samostojno aplikacijo.

 

Povezava do prenosa: Join Microsoft Teams Meeting
 
Vljudno vabimo vse, ki nameravate spremljati informativni dan, da svojo udeležbo potrdite na e-mail pr@fri.uni-lj.si. Vaš e-mail naslov bomo uporabili le za komunikacijo v zvezi s tem dogodkom.

 

Informativni dan bo v angleškem jeziku.

 

Svoja vprašanja boste lahko zastavili v živo po koncu uvodne predstavitve. V kolikor že imate konkretna vprašanja, pa vas vabimo, da nam jih že pred dogodkom posredujete na pr@fri.uni-lj.si in lahko nanje odgovorimo že v uvodnem delu.

 

​Rok za prijavo na doktorski študij: 1. junij 2020. Prijavo za vpis se odda preko portala eVŠ.

 

Dodatne informacije

Spletna stran: Doktorski program računalništvo in informatika

Predstavitveni zbornik: Doktorski študijski program Računalništvo in informatika 2020/2021

Predstavitvena brošura 2020/2021

 

Video posnetek lanske predstavitve: Informativni dan 2019 (3. 4. 2019)

 

Za več informacij o študijskem programu in vpisnem postopku kontaktirajte Študentski referat na doktorski.studij@fri.uni-lj.si ali +386 1 479 8123.