• Navodila študentom UL FRI v času epidemije
Novice

Obveščamo vas, da je Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI) v skladu z odredbo o razglasitvi epidemije, ki je stopila v veljavo 12. marca 2020, sprejela oz. dopolnila ukrepe.


  • Gibanje v prostorih fakultete se omeji. Dostop študentom v prostore fakultete ni dovoljen.
  • UL FRI sledi sklepu Rektorja Univerze v Ljubljani z dne 11. marca 2020, da se pedagoško delo in pouk v največji možni meri nadomesti s študijem na daljavo in individualnim učenjem. Vsa navodila o izvedbi posameznega predmeta izvajalci posredujejo prek e-Učilnice.
  • Študentski referat UL FRI je študentom na voljo prek elektronske pošte studinfo@fri.uni-lj.si in v času uradnih ur (od ponedeljka do petka, med 10.30 in 12.30) preko telefonskih številk: 01-479-8121 in 01-479-8273 (dodiplomski študij) ter 01-479-8274 (podiplomski študij). Študente prosimo, da prednost dajo komunikaciji prek elektronske pošte.
  • Zagovori diplomskih, magistrskih oz. doktorskih del se do nadaljnjega ne izvajajo.

 

Študente pozivamo k spoštovanju naštetih ukrepov in spremljanju navodil, ki jih v zvezi z javnim zdravjem izdajajo pristojne državne institucije (NIJZ, Ministrstvo za zdravje).

 

Ukrepi veljajo DO PREKLICA

 

Vse informacije o ukrepih bomo še naprej objavljali na spletni strani UL FRI: https://www.fri.uni-lj.si/sl/info-o-koronavirusu.