• Posnetek informativnega dneva za magistrski študij
Novice

Objavljamo posnetek informativnega dneva za magistrstki študij, ki je potekal v sredo, 13. maja 2020, ob 16.00 prek MS Teams.


Magistrske študijske programe so predstavili: prodekan za študijske dejavnosti, prof. dr. Gašper Fijavž, ter skrbniki programov izr. prof. dr. Matej Kristanizr. prof. dr. Matija Maroltizr. prof. dr. Erik Štrumbelj in doc. dr. Jure Žabkar. Viš. pred. dr. Alenka Kavčič je predstavila možnosti študentskih izmenjav in praks, ki so na voljo magistrskim študentom. Na koncu sta se nam pridružila še študenta Gregor Mežič in Žana Juvan, ki sta predstavila svoji izkušnji s podiplomskim študijem na UL FRI.

 

 

 
Zaradi tehničnih težav v dogodek ni mogoče spustiti vseh zainteresiranih. Opravičujemo se vsem za nevšečnost. 
 

Magistrski študijski programi Fakultete za računalništvo in informatiko ter interdisciplinarni programi in smeri, pri katerih fakulteta sodeluje:


Rok za oddajo prijave za vpis prek eVŠ je 31. avgusta 2020, vendar pozor, vpisali se boste lahko le, če boste opravili vse študijske obveznosti na I. stopnji do 16. septembra 2020. Več o postopkih vpisa bomo predstavili na informativnem dnevu.