• Razpis za dvojni študijski program s Kyungpook National University
Novice

UL FRI razpisuje mesta za vpis na dvojni študijski program s KNU, Južna Koreja. Prijavijo se lahko študenti dodiplomskega univerzitetnega študijskega programa Računalništvo in informatika, ki bodo prihodnje študijsko leto 2023/24 vpisani v 3. letnik. Razpisana so mesta za prijavo na dva programa: »Electronics Engineering« in  »Computer Science and Engineering«.


Študenti bodo 1 leto, torej 3. letnik programa, opravili v tujini in zaključili diplomsko nalogo z mentorjema obeh univerz ter ob koncu prejeli diplomo Univerze v Ljubljani in Kyungpook National University. Več o razpisu najdete tukaj. Rok za prijavo je 13. april 2023.

 

Na spletni učilnici pod Splošne teme RIN lahko najdete več informacij o študiju in o razpisu. Posvetujete se lahko tudi s študentom, ki je trenutno na izmenjavi v tujini. Kontaktirate ga lahko preko Discorda: nyanSpruk#4352

 

Za namen dvojnega študijskega programa je v okviru Erasmus+ mednarodne dimenzije na voljo 1 štipendija za 4 mesece. Štipendija vključuje znesek 2.800€ za bivanje ter 1.500€ za pot. Štipendija bo podeljena študentu z najvišjim uspehom. Prav tako se lahko študenti prijavijo za štipendijo preko Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS.

 

Vabimo vas na informativni dogodek o programu, ki bo potekal v Garaži FRI v četrtek, 6. aprila 2023 ob 11.uri. Izvedeli boste informacije o postopku prijave, študija na KNU in spregovorili s študentom, ki je že opravil študij na KNU.