• Štipendija podjetja Medis
Objave

Medis je inovativno farmacevtsko podjetje, ki je prisotno na 11 trgih osrednje in jugovzhodne Evrope, sedež pa ima v Ljubljani. Imajo 30 let izkušenj na področju farmacije in so specialisti za registracijo, trženje, prodajo in distribucijo zdravil, medicinskih pripomočkov in opreme. Njihovo znanje in moč temeljita na mladem, dinamičnem timu.


Je eno redkih podjetij, ki se zaveda pomembnosti IT-oddelka, saj jih usmerja in vodi v dolgoročni razvoj. Zato uvajajo sodobne iniciative in sledijo trendom znotraj IT-industrije.

Delo v IT-oddelku je polno izzivov in nudi veliko možnosti za izpopolnjevanje:

  • možnost učenja/izpopolnjevanja v SAP-u
  • možnost razvoja na platformi SalesForce
  • možnost razvoja vmesnikov z novimi tehnologijami (Rest, storitve SOAP)

 

Digitalizacija, digitalizacija, digitalizacija

Uvajajo mnoge nove digitalne tehnologije znotraj posameznih oddelkov in skrbijo za nenehno izboljšavo obstoječih procesov.

Trenutno poteka implementacija več digitalnih projektov, ki optimizirajo delovne procese v marketingu: platforma za poslovno poročanje (business intelligence), platforma za večkanalni marketing (Veeva systems), M-files, JIRA Core for Marketing, izbirajo pa tudi novo kadrovsko orodje. Obenem upravljajo z več kot 25 spletnimi stranmi v več jezikih, razvijajo orodja za interno komunikacijo in spletne aplikacije za uporabnike. Skozi projekte digitalizacije lahko pridobiš tudi širše znanje o poslovanju in procesih v podjetju.

 

"Pozitivno me je presenetilo

vzdušje v Medisu. Veliko se

pogovarjamo o novih predlogih,

idejah in nikoli nobena od njih ni

negativno sprejeta. Dobro je, da

znamo prisluhniti drug drugemu.

Kot informatik lahko brez težav

dostopaš do sodelavcev in skupaj

sodeluješ pri projektih. Tukaj res velja timski duh."

Bogdan Gorenak, sistemski analitik

 

Če te zanimajo celovite rešitve na področju računalništva in informatike, mednarodno okolje in projektno sodelovanje ter imaš ideje – te z veseljem pričakujejo!

Več informacij z možnostjo prijave:  http://bit.ly/stipendija-IT

 

Prispevek je promocijska objava velikega pokrovitelja Poletne šole FRI 2018, podjetja Medis, d.o.o..